013-5110327 info@germobouw.nl

Over Germobouw

OVER GERMOBOUW

Germobouw BV is opgericht in 2003 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dynamisch metselbedrijf. Vanuit onze vestiging in Udenhout (nabij Tilburg) worden opdrachten in uitvoering genomen voor zowel woningbouw, utiliteitsbouw als de particuliere sector (bijvoorbeeld aan- en verbouw). Wij bieden onze opdrachtgevers een totaal metselpakket aan voor het uitvoeren van metselwerk, lijmwerk, voegwerk en steigerbouw. Bij Germobouw BV staat u als klant centraal, tezamen met onze vakbekwame metselaars die gaan zowel voor kwaliteit als kwantiteit streven wij ernaar om onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Ons bedrijfsmotto luidt dan ook ‘Bouwen = vertrouwen’ oftewel een ‘Steengoed verband’.

SAMEN WERKEN AAN EEN NIEUW PROJECT?

NEEM NU CONTACT OP

Germobouw is inzetbaar als montagebedrijf of in de begeleiding van jouw project. Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor je utiliteitsbouw, woningbouw of aanbouw en verbouw project?

Informeer naar de mogelijkheden van onze expertise of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt direct contact opnemen of je gegevens achterlaten via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

METSELWERK PROJECTEN

WAAR WIJ TROTS OP ZIJN